Bursa pentru marfuri

Bursa pentru marfuri este o platforma specializata in facilitarea transportului de marfuri. Este locul de intalnire al cererii si ofertei de transport. In realizarea platformei informatice este implicat un colectiv de specialisti cu experienta vasta in transportul de marfuri si logistica expedierilor. Ne concentram in mod special pe reducerea costurilor operationale, pentru ca intelegem ca acest lucru ajuta clientii sa optimizeze preturile produselor lor. Ne dorim sa contribuim astfel la eficientizarea si cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri. Misiunea platformei Bursa pentru marfuri este de a facilita transportul de marfuri atat la nivel national cat si international pentru ca ne dorim sa oferim o perspectiva extinsa si oportunitati de dezvoltare pe piata globala.
Bursa pentru marfuri este orientata pe transport marfa la nivel national si international.

transport marfa

Servicii oferite

Asistenta telefonica si comunicare rapida prin email sau whatsapp atat pentru clientii detinatori de marfuri cat si pentru transportatorii profesionisti.

Flota de vehicule pentru
toate marfurile

Transport in ambele sensuri

Costuri optimizate

Call-center
L-V 09.00 - 17.30

Clientii nostrii

Sunt cei mai importanti!

Printre utilizatorii platformei noastre se numara detinatorii de marfuri care, de cele mai multe ori, sunt si producatori, case de expeditii si logistica si persoane fizice si juridice din Romania si din strainatate. De cealalta pare se afla reteaua de transportatori compusa din firme specializate atat din Romania cat si din strainatate, profesioniste cu experienta vasta in domeniu. Camioanele disponibile ale acestora sunt pregatite si asteapta sa incarce marfa si sa asigure transportul in cele mai bune conditii si, mai ales, la timp catre destinatia finala.